QQ登录

只需一步,快速开始

[原创真实视频] JUST PLANESOasis B747-400

JUST PLANES出品的真实飞行视频影像
详细的记录了一个航空公司的某个机型或者某些机型执行航班任务的全过程
视频中包括公司文化的介绍 飞行中驾驶舱的纪实记录 以及部分客舱服务和文化介绍
从飞行前准备到推出开车,从起飞到降落,你将在驾驶舱中体验最真实的飞行旅程
请根据自己喜欢的机型或者航空公司选择属于你的完美航程吧~~
Hong Kong's new long haul carrier becomes the 189th airline in the World Air Routes series.
In the cockpit of the B747-400 you will fly the airline's maiden route from Hong Kong to London and back.
After a company presentation by the CEO, Flight Ops and Ground Ops Managers you'll descend from the mountain to CLK Airport in the cable car for some amazing views of the Airport. We then meet the crew who brief us on the flight are ready for takeoff in the cockpit of the 747-400.
Both Captains give a very extensive presentation of the aircraft, the route, the operation and many other details pertaining to the airline and last, but certainly not least, we take to the sky for the first ever air to air footage of a 747 over the English coast!

- - - - -
- - - - -
- - - - -
Photos

密码:QAZMKI852963

该视频已加密。。。

好东西~!多谢分享

绝对/kuk零度 发表于 2013-12-7 10:29
该视频已加密。。。

密码是视频旁边

真像飞行员之眼···

音频频降噪太厉害,有点失真了。。。

看看   挺喜欢类似的东西

第一次看见25度襟翼降落  机长真有耐心啊 手动爬升到10000多

这个机长操作的很稳  发表于 2013-12-7 14:35

很想分享分享,怎么加密了

楼主,这个视频我之前已经发过了,如果想转载的话请写明转载处

SEA
那好的,不好意思  发表于 2013-12-15 22:22
那你优酷有发 但是我也有我自己片源啊 我在论坛和优酷发布怎么就不能是原创首发拉 你挺搞笑的 我又不是转载你的视频  发表于 2013-12-15 10:39
SEA
好的,我虽然不在论坛发,但我在优酷也有我的,不信你可以看看。我在空中浩劫吧也发过的  发表于 2013-12-13 19:08
你发布的只是JUST PLANES出品的瑞士航空11 加拿大航空B777-300ER 还有TU154的视频 我这个可是香港甘泉航空OASIS波音B747-400 论坛里是没有的 我是首发原创的  发表于 2013-12-13 13:04
晕 你什么时候发过的啊  发表于 2013-12-13 12:54

怎么感觉这个机长很像小布什啊

航空公司早没了- -

为啥关闭  发表于 2013-12-13 17:39
香港甘泉航空 2004建立 专门飞国际航线 2006关闭  发表于 2013-12-13 12:55